Hamarosan megjelenik az első szint új, magyar nyelvű könyve

Csung Jüan Csikung első szint

A nyomda már teljes erővel dolgozik a Csung Jüan Csikung rendszer első szintjének új, magyar nyelvű könyvén.

A kétkötetes mű első kötetével várhatóan december 7-én készülnek el. (A második kötettel januárban…)

Jó hír

Nem kell megvárnod a második kötet elkészülését, a megjelenési akció keretében már most hozzájuthatsz a könyvhöz. Ráadásul kedvezményesen. Az ezzel kapcsolatos részletekről rövidesen itt, a blogban is tájékozódhatsz.

Miért?

Hogy miért volt szükség a korábbi kiadás lényeges átdolgozására, Tamara Martinova mesternő így ír az orosz nyelvű kiadás előszavában:

„Valamivel kevesebb, mint tíz év telt el e könyv megírása, és nyolc év az első publikálása óta. Ez idő alatt a világ különböző országaiban érdeklődők ezrei ismerkedtek meg a Csung Jüan Csikung rendszerrel, és gyakorolják az egészségük javítása és a szellemi, lelki fejlődésük érdekében.

Az utóbbi években nyilvánosságra hozott, korábban a széles tömegek számára ismeretlen információk, valamint különböző események és balesetek arra késztetnek bennünket, hogy mélyebben elgondolkodjunk a létezés értelmén, azon, hova tart az emberiség, mi vár rá a közeli és a távoli jövőben, általában mi az, hogy Élet és konkrétan Értelmes élet, milyen formákban létezhet, és milyen helyet foglalunk el benne mi, emberek.

A Csung Jüan Csikung gyakorlása lehetővé teszi, hogy választ kapjunk ezekre a kérdésekre, és felismerjük a lehetőségeinket és a feladatainkat.

Ebben a kiadásban a már sokak által ismert gyakorlatok mélyebb értelmezését és gyakorlását ajánljuk figyelmedbe a világ új megértésének fényében.”

További érdekességeket a könyvvel kapcsolatban a 8kincs.hu blogjában találsz.

Hozzászólnál? Naná!

Neved: (szükséges)

Email címed: (szükséges)

Weboldalad: (nem kötelező)

Hozzászólásod: (szükséges)

IGEN! Hadd lássák a többiek is!